Inscripció

Se celebrarà la seua 8a Edició del 22 al 26 de novembre, tots dos inclosos.

Objectius

  • Promocionar els bars i restaurants de Benetússer, donant a conéixer la seua riquesa i varietat gastronòmica quant a productes d’alimentació es refereix.
  • Acostar la varietat gastronòmica de la població Benetússer al públic en general. Incentivar l’ús dels productes de la nostra terra en la gastronomia i la cuina en general.
  • Impulsar la promoció del sector de l’hostaleria, fomentant la competitivitat entre els diferents establiments.
  • Potenciar la professionalització del sector en la localitat.
Tapa
Tapa

Qui pot participar?

La Ruta de la Tapa de Benetússer té un caràcter obert a la participació d’aquells establiments situats en la localitat de Benetússer les activitats professionals de la qual s’enquadren dins dels grups del sector de Bars, Restaurants i Marisqueries que accepten els compromisos establits en les presents bases de participació.

On es farà el esdeveniment?

L’activitat de promoció es desenvoluparà en les instal·lacions de cadascun dels establiments participants. Es distribuirà cartelleria i material informatiu a cada establiment per a la seua identificació per part del client. La Ruta i els establiments participants es donaran a conéixer mitjançant el material promocional que s’establisca.

Esgotat el termini d’inscripció

Volem agrair immensament per la decisió de participar en la 8a Ruta de la Tapa 2023. Gràcies a tots els inscrits en aquest esdeveniment.