Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer

Uneix-te a nosaltres per

Créixer

Volem créixer com a comerços, com a barri i com a persones. Junts podem col·laborar i aprendre coses noves els uns dels altres.

Millorar

Junts podem obtindre més i millor formació i ferramentes per millorar constantment el servei als ciutadans.

Col·laborar

Mitjançant la col·laboració optimitzem els recursos, la formació i coneixements amb la finalitat de millorar el servei i l’atenció al client.

Nosaltres

Som una associació de comerciants, hostalers, empresaris i autònoms de Benetússer que agrupa a més de 47 comerços i empreses amb més d’11 anys d’experiència ajudant i desenvolupant el teixit comercial i professional del nostre poble.

Missió.

Som la Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer. Protegim, enfortim i potenciem el comerç associat de la nostra localitat

Visió.

Ser una associació apartidista, plural, ampla, forta i ben organitzada. Un lloc de trobada i referència, una font de recursos, idees, formació i projectes per als seus associats i associades

Una associació que unisca i represente a tot el comerç de Benetússer, que siga capaç de motivar-lo, d’assessorar-lo, de la que tots els seus associat estiguen orgullosos de pertànyer.

Comerciant treballant

Perquè associar-te?

Pensem en tu, treballem per tu, actuem amb tu…

Sabem que l’associacionisme és poder, que estar units és aconseguir progrés per als sectors que defensem i els associats que representem. Per això, associar-se és necessari, associar-se és imprescindible per al desenvolupament de les nostres activitats.

“Associar-se és beneficiar-se de la força de la unió, per això junts arribem més lluny”.

Tens un projecte?

Podem ajudar-te a donar vida a les teues idees. Parlem del que podem construir i plantejar junts.

Tots junts construïm un futur millor

Quan t’associes amb nosaltres, no fas créixer el teu negoci tot sol. Tenim la voluntat i posem el nostre millor esforç per contribuir al creixement del teu comerç, equip i organització. Per tant, si busques l’ajuda adequada que t’ajude a millorar i rendibilitzar el teu negoci, som ací mateix.

Comerços i empreses motivades i amb idees innovadores

Ens encanta el que fem i, per tant, oferim les millors solucions possibles per ajudar-vos a establir i créixer ràpidament els vostres comerços. Som els vostres socis de confiança amb els quals podeu comptar.

Perquè la unió ens fa més forts i ens permet negociar convenis i col·laboracions amb institucions i entitats, públiques i privades. L’objectiu és obtindre condicions i avantatges que facen créixer la teua empresa o negoci.

Convenis i col·laboracions

Caixa Popular
Conveni Banc Sabadell
Logo Ajuntament de Benetússer
Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad