Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer

Uneix-te a nosaltres per

Créixer

Volem créixer com a comerços, com a barri i com a persones. Junts podem col·laborar i aprendre coses noves els uns dels altres.

Millorar

Junts podem obtindre més i millor formació i ferramentes per millorar constantment el servei als ciutadans.

Col·laborar

Mitjançant la col·laboració optimitzem els recursos, la formació i coneixements amb la finalitat de millorar el servei i l’atenció al client.

Nosaltres

Som una associació de comerciants, hostalers, empresaris i autònoms de Benetússer que agrupa a més de 47 comerços i empreses amb més d’11 anys d’experiència ajudant i desenvolupant el teixit comercial i professional del nostre poble.

Missió.

Som la Associació de Comerç i Hostaleria de Benetússer. Protegim, enfortim i potenciem el comerç associat de la nostra localitat

Visió.

Ser una associació apartidista, plural, ampla, forta i ben organitzada. Un lloc de trobada i referència, una font de recursos, idees, formació i projectes per als seus associats i associades

Una associació que unisca i represente a tot el comerç, hostaleria i serveis de Benetússer, que siga capaç de motivar-lo, d’assessorar-lo, de la que tots els seus associat estiguen orgullosos de pertànyer.

Comerciant treballant

Perquè associar-te?

Pensem en tu, treballem per tu, actuem amb tu…

Sabem que l’associacionisme és poder, que estar units és aconseguir progrés per als sectors que defensem i els associats que representem. Per això, associar-se és necessari, associar-se és imprescindible per al desenvolupament de les nostres activitats.

“Associar-se és beneficiar-se de la força de la unió, per això junts arribem més lluny”.

Tens un projecte?

Podem ajudar-te a donar vida a les teues idees. Parlem del que podem construir i plantejar junts.

Tots junts construïm un futur millor

Quan t’associes amb nosaltres, no fas créixer el teu negoci tot sol. Tenim la voluntat i posem el nostre millor esforç per contribuir al creixement del teu comerç, equip i organització. Per tant, si busques l’ajuda adequada que t’ajude a millorar i rendibilitzar el teu negoci, som ací mateix.

Comerços i empreses motivades i amb idees innovadores

Ens encanta el que fem i, per tant, oferim les millors solucions possibles per ajudar-vos a establir i créixer ràpidament els vostres comerços. Som els vostres socis de confiança amb els quals podeu comptar.

Perquè la unió ens fa més forts i ens permet negociar convenis i col·laboracions amb institucions i entitats, públiques i privades. L’objectiu és obtindre condicions i avantatges que facen créixer la teua empresa o negoci.

Convenis i col·laboracions

Caixa Popular
Conveni Banc Sabadell
Logo Ajuntament de Benetússer