Nosaltres

Comerciant treballant

Un poc d’història

En juny de 2009 un grup de comerciants de Benetússer vam constituir l’Associació de Comerciants Benetússer, que es va formalitzar administrativament en 2010. A partir d’eixe moment desenvoluparem projectes concrets que permeten obtindre avantatges competitives als nostres associats/des, defensem els interessos del comerç de la nostra localitat abans tot tipus d’entitats públiques i privades, fomentem la imatge de qualitat i servei de les nostres empreses i fiquem a la seua disposició la formació e informació necessària per facilitar la seua gestió dia a dia.

Els nostres valors

El treball en equip.
Una actitud proactiva i de mútua col·laboració amb les administracions públiques i altres entitats locals, comarcals, autonòmiques i nacionals.
El respecte a l’associat/da, l’escolta activa de les seues necessitats i la promoció de la seua participació activa .
• La transparència absoluta de la gestió, fonamentalment de la gestió econòmica
• La qualitat en cada una de les actuacions de l’Associació.

Els nostres socis

De compres

Ací trobaràs totes les nostres botigues per fer les millors compres

Restauració

Ací trobaràs tots els nostres restaurants, bars, cafeteries…

Serveis

Perruqueries, obra de paleta, advocats, clíniques, decoració…

Comerciant de jardineria

Vols fer-te soci?

Potser estàs valorant associar-te a l’Associació de Comerciants Benetússer. Ens agradaria compartir amb tu alguns avantatges per al teu comerç o negoci. Són alguns avantatges que hem volgut ressaltar, però l’Associació de Comerciants Benetússer no deixa d’imaginar noves maneres de treballar que beneficie als seus associats i associades.