Al servei dels nostres associats

Quins serveis t’oferim?

Fidelització de clients

Contem amb un un programa de fidelització de clients a un cost molt assequible.

Representació

Et representem en aquelles qüestions que t’afecten davant les institucions públiques i privades.

Assessorament

T’assessorem i informem en aquelles qüestions legals relacionades amb el teu negoci.

Formació

T’oferim un ampli programa de formació continua en aquelles qüestions que poden ser d’interès per al teu negoci.

Convenis

Tenim firmats convenis amb distintes entitats, públiques i privades per a obtindre beneficis per al teu negoci.

Consulta jurídica

Contem amb un servei de consulta jurídica per als nostres associats per aclarir dubtes legals.

Informació

Informació permanent sobre els assumptes relatius i d’interès per al comerç, l’oci i serveis, així com de les ajudes i subvencions de les Administracions Públiques, que porten a la modernització i equipament dels comerços.

Promoció

Els nostres associats poden enviar la seua publicitat i oferta per e-mail, i l’associació realitzara la promoció d’aquesta, entre els associats, per xarxes socials (facebook i twiter), la pàgina web i el blog de l’associació.

Subvencions

Informem de les subvencions i ajudes per a la modernització de la petita i mitjana empresa comercial, així com per a la millora de la qualitat i competitivitat en el xicotet comerç, serveis i microempreses.

Campanyes

Participem en l’elaboració i coordinació de campanyes entre els comerços associats. També participa en l’impuls i estímul d’aquelles fires que a Benetússer puguen organitzar-se.

Fires

Secundem i promocionem el comerç local col·laborant en la realització de fires sectorials que puguen organitzar-se des de organismes públics u organitzacions afins als interessos dels nostres associats.

Digitalització

Secundem i acompanyem als nostres associats en el procés de digitalització del comerç amb eines de comunicació i de gestió.

Quines necessitats té el teu negoci?

Et convidem a que ens contes les teues necessitats. Junts podem trobar la manera de col·laborar i fer créixer el teu negoci. Només tens que contactar-nos.